NIEUW: code+wood

code+wood is een hele bijzondere collectie houten puzzels.  De patronen van de puzzels worden automatisch gegenereerd. Dat betekent dat elke puzzel die geproduceerd wordt, een uniek ontwerp heeft. Kies uit een van de standaard ontwerpen of kies voor de ARTIST serie, waarbij je een unieke puzzel krijgt en geen twee puzzels hetzelfde zijn.

HOUTEN PUZZELS

Onze puzzels zijn anders dan reguliere legpuzzels. Een houten puzzel van 300 stukjes is een stuk lastiger dan een normale legpuzzel van 1000 stukjes! Kies hieronder de juiste moeilijkheidsgraad:

IN DE AANBIEDING

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=light color=#ec008b show=yes view=list amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

NIEUW IN DE COLLECTIE

HOUTEN WANDDECORATIES

Hij ons geen wanddecoraties met geometrische vormen, maar juist unieke organische patronen.

ONZE POPULAIRSTE WANDDECORATIES

WOONACCESOIRES

Leuke accesoires voor in en rond het huis.

DUURZAME CADEAUS

Petite échelle : toujours une attention personnelle pour nos clients et nos produits.
Fabriqué avec amour aux Pays-Bas, en grande partie à la main.
Nous concevons tous nos produits nous-mêmes. Design néerlandais si original.
Nous l'emballons toujours bien. Un cadeau pour vous-même ou quelqu'un d'autre.
Plus de 3000 clients très satisfaits.
Noté en moyenne avec 4,8/5 étoiles.

OVER ONS

Wij zijn Annette en Matthijs. In het voorjaar van 2020 zaten we (net als zo ongeveer iedereen) veel thuis, en hadden we beide behoefte aan wat leuks, iets nieuws opbouwen wat positieve energie geeft.  Na weken van  brainstormen , ontwerpen, programmeren en bouwen is Kaboomlaser eind augustus 2020 gestart. Ons doel is om mensen blij te maken met mooie, eerlijke producten.  Geen dozen schuiven maar producten die met liefde en (voor een groot deel) met de hand worden gemaakt. 

Contact