Kaboomlaser puzzels voor retail

De puzzels van Kaboomlaser zijn ook beschikbaar voor wederverkoop in fysieke winkels.  Onze display is een prachtig punt van aandacht in elke winkel.  

Heb je interesse? neem contact op voor de mogelijkheden en kortingen.

Inloggen voor bestaande klanten Ik wil graag klant worden!
 • OVER KABOOMLASER

  De puzzels van Kaboomlaser zijn bijzonder: gemaakt van stevig, duurzaam berkenhout. Omdat ze geen opdruk hebben, hebben ze een hele natuurlijke, rustige uitstraling. Wij ontwerpen en produceren alle puzzels zelf, op duurzame wijze in Nederland.

 • VERPAKKING

  De puzzels zijn verpakt in een zakje van biologisch, ongebleekt katoen. Aan het zakje zit een houten label met het silhouet van de puzzel. Op de achterkant van het label zit een sticker met barcode, prijs en afmetingen + aantal stukjes van de puzzel.

 • ENTROPY PUZZELS

  De Entropy puzzels zijn in het algemeen makkelijker om te maken; deze puzzels kun je veelal in een avond maken. reken op 1 uur voor de eenvoudigste tot 4 uur voor de grootste variant.

  Deze puzzels zijn scherp geprijsd en ook zeer geschikt om cadeau te geven.

 • CHAOS PUZZELS

  De Chaos puzzels zijn een echte uitdaging voor gevorderde puzzelaars of mensen die een uitdaging zoeken. Reken op meerder dagen of zelfs weken werk!. Een chaos puzzel van 300 stukjes is qua moeilijkheid vergelijkbaar met een reguliere legpuzzel van ca 2000 stukjes.

  Deze puzzels zijn complexer om te produceren en wat hoger geprijsd.

Alle hier getoonde prijzen zijn concumentenprijzen inclusief BTW.

Winkelpresentatie

Met het retail display van Kaboomlaser heb je een mooie manier om de puzzels te presenteren. De zakjes van de puzzels passen netjes in het display en het display is gemaakt van hetzelfde hout als de puzzels.

Voorbeeldpuzzels kunnen apart besteld worden. Dit zijn puzzels waarvan de stukjes vast zitten. Zo kan de klant goed zien wat de afmetingen van de puzzels zijn en hoe de stukjes eruit zien. Deze voorbeelden kunnen eenvoudig op de display geschoven worden.

Aanbevolen puzzels voor in de winkel