Duurzame Relatiegeschenken

Het is heel leuk om een relatiegeschenk te krijgen. Het is attent, je voelt je gezien en gewaardeerd. Een mooi of leuk relatiegeschenk  kan je zelfs motiveren in je werk om er (opnieuw) hard tegenaan te gaan.

Het is nóg leuker om relatiegeschenken weg te geven. Je personeel en je klanten verrassen met originele relatiegeschenken. 

Duurzame relatiegeschenken!

Veel bedrijven laten graag zien dat ze duurzaamheid belangrijk vinden. Het toont aan dat het bedrijf bewust is van de problemen omtrent het milieu en zijn best doet om te werken aan een groene toekomst. Geef je duurzame relatiegeschenken? Dan laat je zien aan de buitenwereld dat je je in wilt zetten voor een beter milieu. Dit geeft niet alleen een goed gevoel, het wordt ook enorm gewaardeerd! Je betaalt er misschien iets meer voor, het is dan ook een kwalitatief goed product. Veel beter dan de goedkope plastic artikelen die na een paar dagen in de prullenbak belanden. Met duurzame relatiegeschenken scoor je punten: voor je bedrijf en het milieu!    

Wat zijn duurzame relatiegeschenken?

Duurzame relatiegeschenken zijn gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen en zijn vaak milieuvriendelijk geproduceerd om de aarde zo min mogelijk te belasten. Bij voorkeur lokaal geproduceerd zodat er zo min mogelijk transport nodig is.

 Bij Kaboomlaser staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wat we eraan doen? We zetten het even voor je op een rijtje:

  •  Het hout dat wij gebruiken voor onze producten komt van beheerde productiebossen in Noord Europa. Op de plek waar bomen zijn gekapt, worden weer nieuwe bomen geplant.
  • Ons verpakkingsmateriaal is gemaakt van ongebleekt, biologisch geteeld katoen.
  • Kaboomlaser gebruikt weinig energie voor de productie en de lucht die we uitstoten is schoon omdat we geïnvesteerd hebben in een industriële natwasser; een machine die water gebruikt om rook uit de lucht te halen.
  • Verder produceren we alles zelf, in Nederland. Dus geen import met containers op grote schepen uit het oosten die liters stookolie verbruiken.
  • Bovendien hebben de producten van Kaboomlaser een lange levensduur. We leveren kwaliteit. Onze puzzels bijvoorbeeld, zijn veel steviger dan de kartonnen puzzels die je overal ziet. Ze kunnen generaties mee gaan.

Dus zoek je duurzame relatiegeschenken? Bij Kaboomlaser zit je goed!

Originele relatiegeschenken op maat gemaakt

Naast duurzame relatiegeschenken, wil je je relaties ook graag verrassen. Dus zoek je originele relatiegeschenken. Welk relatiegeschenk is enigszins nuttig? Welk relatiegeschenk zie je niet vaak voorbij komen? Wat tovert een lach op het gezicht? Kortom: welk relatiegeschenk is origineel? Bij Kaboomlaser denken we graag met je mee.

Relatiegeschenken personaliseren

Kaboomlaser kan een relatiegeschenk personaliseren door bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf aan de slag te gaan en deze verwerken in houten glasonderzetters. Zo heb je al snel een origineel relatiegeschenk!   

Ook kunnen we de naam van het bedrijf graveren op onze houten producten, bijvoorbeeld in onze houten waxinelichthouders. Mooie sfeerlichtjes doen het goed als relatiegeschenk en met de bedrijfsnaam er ingegraveerd, is het een blijvende herinnering.

We raden onze klanten wel aan om het ingegraveerde klein te houden. De ontvanger van het relatiegeschenk moet niet het gevoel krijgen een stuk promotiemateriaal gekregen te hebben, en dat gebeurt al snel als de bedrijfsnaam prominent aanwezig is op het product. Het is beter om een mooi cadeau te geven met subtiel de bedrijfsnaam erop vermeld.   

Daarnaast maken we houten puzzels op maat. Zo hebben we in het verleden diverse originele relatiegeschenken gemaakt: houten puzzels van een fles voor een slijterij, houten puzzels van auto’s voor een oldtimer vereniging, hersenpuzzels voor de Hersenstichting, enz. Ook op de puzzels kunnen we in een hoekje het bedrijfslogo en/of de bedrijfsnaam graveren. Een échte verrassing, een superleuk, origineel en persoonlijk relatiegeschenk en kerstcadeau voor je werkrelaties en personeel, vooral in de wintermaanden!  

Promotieartikelen

Misschien vraag je je af waarom je je relatiegeschenk zou personaliseren? Om de eenvoudige reden dat je twee vliegen in één klap slaat. Je hebt een origineel cadeau te pakken, gerelateerd aan je bedrijf en je maakt reclame voor je bedrijf. Zoals hierboven al een keer gezegd: het is een blijvende herinnering. Wie weet waar het toe kan leiden als een werkrelatie de naam of het logo van je bedrijf zo af en toe in het oog krijgt. Bovendien kan het je verder helpen in je netwerk. Familie, vrienden, collega’s van je werkrelatie die het product in handen krijgen bijvoorbeeld.

Dus relatiegeschenken combineren met promotieartikelen is zo gek nog niet.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op; we denken graag met je mee!

 

 

Terug naar blog