Iemand een hart onder de riem cadeau geven

Iemand een hart onder de riem cadeau geven

Een hart onder de riem cadeau geven.

Je herkent het wel: zo af en toe wil je iemand een hart onder de riem steken: een mooi cadeau geven, een opkikkertje sturen. Gewoon om de ander te verrassen met iets moois, iets liefs, omdat je hem of haar beterschap, sterkte of geluk wil wensen. Als iemand ziek is, wordt er vaak gekozen voor een fruitmand of een bos bloemen. Daar is niks mis mee maar soms zoek je iets anders. Een origineel beterschap cadeautje. Een duurzaam cadeau; iets dat langer meegaat dan een week. Wat geef je iemand als hart onder de riem cadeau? 

Wil je iemand geluk wensen? geef een klavertje vier cadeau!

Kaboomlaser heeft diverse puzzels die passend zijn als sterkte cadeau. Of het nu is voor iemand die ziek is, voor een examen zit of een nieuw leven begint. Het kan allemaal! Denk bijvoorbeeld aan een klavertje vier puzzel. Waarmee kun je iemand meer een hart onder de riem steken of toi toi toi wensen dan met een klavertje vier cadeautje? Deze mooie houten puzzel van 46 stukjes heeft originele vormen, de houten stukjes liggen lekker in de hand en kun je in een goed uur leggen. Het puzzelen geeft wat afleiding en zorgt voor ontspanning. Het klavertje vier is een lust voor het oog, dus als de puzzel eenmaal af is, kan deze prima op tafel blijven liggen zodat de ander er regelmatig naar kan kijken, zich gesteund voelt en er kracht uit kan putten. Een klavertje vier is een mooi cadeautje om iemand een opkikkertje te sturen, blij te maken en is superfijn om te krijgen!   

[[klavertje-vier-puzzel]]

Wil je iemand liefde en warmte wensen? Geef een hart cadeau!

Misschien vind je een klavertje vier niet gepast als sterkte cadeautje en zoek je iets anders. Je kunt iemand een hart onder de riem steken door daadwerkelijk een hart te sturen. Een zeer liefdevol cadeautje. Kaboomlaser heeft vijf verschillende puzzels van een hart in verschillende maten. De ene hart puzzel kan in een half uur gelegd worden (Entropy hart - Medium), de ander ben je dagen mee bezig (Chaos hart van 300 stukjes). Weer andere hart puzzels zitten er tussenin. Het is net wat je zoekt. 

[[gebroken-hart-m-houten-puzzel-entropy-serie]][[gebroken-hart-l-houten-puzzel-entropy-serie]][[gebroken-hart-xl-houten-puzzel-entropy-serie]][[gebroken-hart-houten-puzzel-chaos-serie-300-stukjes]]

Hart met gedicht

Ook hebben we een hart puzzel in de Chaos serie met een mooi en lief gedicht erop van stadsdichteres Merel Morre: Ik van jou. Stel je wil iemand op een originele manier de liefde verklaren. Dan is deze hart puzzel een zeer romantisch cadeautje voor je lief en vooral om samen te maken. Een hapje en een drankje erbij, kaarsje aan, muziek op de achtergrond en zie het hart met gedicht ontstaan terwijl de puzzelstukjes op hun plek vallen. De romantiek spat ervan af! Een liefdevol cadeau voor een speciaal persoon.    

[[ik-van-jou-hart-houten-puzzel-chaos-serie-97-stukjes]]   

Brievenbus cadeau

Als je het wilt, kunnen wij je cadeautje rechtstreeks opsturen naar degene die je wilt verrassen. We pakken altijd alles in en maken er een heel mooi cadeautje van. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden. We kunnen er zelfs een kaartje bij doen voor je, met lieve en eventueel bemoedigende woorden. Zo wordt het een heel persoonlijk cadeautje via de post. Een geweldige verrassing voor de nietsvermoedende ontvanger!

De puzzels die wij als brievenbuscadeautje kunnen verzenden zijn het klavertje vier, het entropy hart M en het chaos hart met het gedicht van Merel Morre: ik van jou. Dat is reuze handig want de ontvanger hoeft er niet voor thuis te blijven. De puzzels zitten in een mooi linnen zakje met een houten label, worden dus als cadeautje ingepakt en verzonden in een doosje dat precies door de brievenbus past. De ontvanger vindt het cadeautje op de mat of in de brievenbus. Ideaal! 

Het entropy hart L en XL en het chaos hart van 300 stukjes zijn groter en passen helaas niet door de brievenbus, maar kunnen eventueel bij buren afgegeven worden door DHL als de ontvanger niet thuis is.

Hoe fijn is het om een hart onder de riem cadeautje te geven aan je lief, familie, een vriend of vriendin? Een duurzaam cadeautje om iemand te steunen of gewoon zomaar, iets liefs, om iemand blij te maken. Een klavertje vier of een hart, om welke reden dan ook. Super om zo verrast te worden!
Terug naar blog